Mui.

Joku lukijoista saattaa ihmetellä mitä kiinnostavaa vampyyreissa on. Itseäni kiinnosti jo pienestä pitäen mutta yläasteella kiinnostus suureni vaikka ei ollut vielä sen kummemmin mitään leffoja tai tv sarjoja silloin esillä. Kun täytin 18, synttäripäivänäni oli goottibileet jonne menin ja vaikka olinkin ns. yksinäinen susi, silloin tunsin olevani omieni joukossa. Joskus 16 vuotiaana ostin ensimmäisiä goottivaatteita hyvin kalliilla Morticiasta. Eipä se kiinnostus goottityyliin, ja vampyyreihin ole hävinnyt. Haluaisin vieläkin olla vampyyri mutta eipä se ole onneksi pakollista ollakseen vampyyrityylinen gootti (eli sitä vanhaa romanttista tyyliä mitä oli silloin joskus). Pidän vampyyri aiheisesta musiikista, taiteesta, sarjakuvista, animaatiosta, vaatteista, muista ihmisistä. Kaksi Leopardigekkoani olen nimennyt Vampira ja Elvira:ksi. Mahdollisesti 3 konnaa saamassa myös vampyyri henkiset nimet, en ole vielä miettinyt niitä.

Victoriaaninen tyyli on lähellä sydäntä (naimisiin menin itsetekemässä victoriaanisen ajan kaavoilla tehdyssä asussa) jopa niin paljon että ajattelin tehdä victoriaanisia asuja gootti ja vampyyriteeman mukaisesti. Myös Japanilainen vaatetyyli Gothic Aristocrat kiinnostaa.

Vampyyreissa kiehtoo jonkinlainen historiallisuus, onhan vanhimmat tuhansia vuosia vanhoja. Vampyyrit ovat kauniita, jollakin tapaa hyvin kohteliaita vaikka vievätkin ihmisiltä hengen. Lemppari vampyyrit näin Veren Vangit ja Kadotettujen Kuningatar leffoissa. Puhun leffoista ja sarjoista varmaan seuraavassa postauksessa lisää.